ÖRNEK YILLIK REHBERLİK PROGRAMLARI

2023 - 2024 eğitim ve öğretim yılı için rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin belirlenen Genel Hedef (Psikolojik Sağlamlık) ve Yerel Hedefi (Sınır Koyma) kapsayacak şekilde yürütülmesi gerekmektedir. Bu kapsamda kurumumuz PDR Hizmetleri Bölümü tarafından rehber öğretmeni/psikolojik danışmanı bulunmayan okullarımız için 'örnek' çerçeve planlar hazırlanmıştır. Okullarımızın kendi ihtiyaçları doğrultusunda planları güncellemeleri önerilmektedir. Bununla birlikte rehber öğretmeni olmayan okullar ayrıca 'özel hedef' belirlemeyecektir.

2023 - 2024 eğitim ve öğretim yılı için rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin belirlenen Genel Hedef (Psikolojik Sağlamlık) ve Yerel Hedefi (Sınır Koyma) kapsayacak şekilde yürütülmesi gerekmektedir. Bu kapsamda kurumumuz PDR Hizmetleri Bölümü tarafından rehber öğretmeni/psikolojik danışmanı bulunmayan okullarımız için 'örnek' çerçeve planlar hazırlanmıştır. Okullarımızın kendi ihtiyaçları doğrultusunda planları güncellemeleri önerilmektedir. Bununla birlikte rehber öğretmeni olmayan okullar ayrıca 'özel hedef' belirlemeyecektir.

Örnek Planlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

Okul Rehberlik Planları;

Örnek Okul öncesi Okul Rehberlik Programı İçin TIKLAYINIZ

Örnek İlkokul Okul Rehberlik Programı İçin TIKLAYINIZ

Örnek Ortaokul Okul Rehberlik Programı İçin TIKLAYINIZ

Örnek Lise Okul Rehberlik Programı için TIKLAYINIZ

Sınıf Rehberlik Planları;

Okul öncesi ve ilkokullar için tıklayınız.

Ortaokullar için tıklayınız.

Liseler için tıklayınız.