REHBERLİK İHTİYAÇ BELİRLEME ANKETİ (RİBA) FORMLARI

• 2018-2019 eğitim öğretim yılı okul rehberlik programlarının hazırlanmasında kullanılmak amacıyla okul öncesi (öğretmen-veli formu), ilkokul (öğrenci-veli-öğretmen formu), ortaokul (öğrenci-veli-öğretmen formu) ve lise (öğrenci-veli-öğretmen formu) kademeleri için hazırlanan Öğrencilerin Rehberlik İhtiyaçlarının Belirlenmesi Anket (RİBA) formları ve sonuç çizelgeleri  Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ORGM) tarafından yayınlanmıştır.
  • Anketlerin uygulanması sürecindeki iş ve işlemlerin yönergeler doğrultusunda yapılması önem taşımaktadır. Veli ve öğrenci anketleri ile sınıf(veli-öğrenci) sonuç çizelgelerinin doldurulmasından sınıf rehber öğretmenleri, okul(veli-öğrenci-öğretmen) sonuç çizelgelerinin doldurulmasından ise okul rehber öğretmenleri sorumludur. Rehber öğretmen bulunmayan okullarımızda ise bu görevler ilgili müdür yardımcısı tarafından yerine getirilmelidir.
  • Doldurulan formlardan ´Okul Sonuç Çizelgeleri´nin 31 Mayıs 2018 tarihine kadar DYS üzerinden kurumumuza gönderilmesi gerekmektedir.
  • Formlara ulaşmak için >>> meb_iys_dosyalar/67/05/958536/dosyalar/2018_05/23112631_RYBA_FORMLAR.rar
Yayın: 23.05.2018 - Güncelleme: 18.05.2021 13:20 - Görüntülenme: 18425
Kaynak: ORGM.MEB.GOV.TR