Ekm

Eyl

2023 - 2024 eğitim ve öğretim yılı için rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin belirlenen Genel Hedef (Psikolojik Sağlamlık) ve Yerel Hedefi (Sınır Koyma) kapsayacak şekilde yürütülmesi gerekmektedir. Bu kapsamda kurumumuz PDR Hizmetleri Bölümü tarafından rehber öğretmeni/psikolojik danışmanı bulunmayan okullarımız için 'örnek' çerçeve planlar hazırlanmıştır. Okullarımızın kendi ihtiyaçları doğrultusunda planları güncellemeleri önerilmektedir. Bununla birlikte rehber öğretmeni olmayan okullar ayrıca 'özel hedef' belirlemeyecektir.

Ekm

2022 - 2023 eğitim ve öğretim yılı için rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin belirlenen Genel Hedef (Bilinçli Teknoloji Kullanımı) ve Yerel Hedefi (Problem Çözme Becerileri) kapsayacak şekilde yürütülmesi gerekmektedir. Bu kapsamda kurumumuz PDR Hizmetleri Bölümü tarafından rehber öğretmeni/psikolojik danışmanı bulunmayan okullarımız için 'örnek' çerçeve planlar hazırlanmıştır. Okullarımızın kendi ihtiyaçları doğrultusunda planları güncellemeleri önerilmektedir. Bununla birlikte rehber öğretmeni olmayan okullar ayrıca 'özel hedef' belirlemeyecektir.

Eyl