Osman DERNEK - Özel Eğitim Öğretmeni

1981 Zonguldak-Çaycuma doğumlu. Gazi Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği ve Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu. Ahmet Yesevi Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme alanında yüksek lisans yapmıştır. Evli ve bir kız çocuğu babasıdır. Sırasıyla Çorum-Osmancık Aydın İlköğretim Okulu, Çorum-Osmancık Atatürk İlkokulu, Çorum-Osmancık Akören İlköğretim Okulu, Çorum-Laçin YİBO, Çorum-Uğurludağ Şehit Salim Demir İÖÖ, Çorum-Uğurludağ Atatürk İÖO, Zonguldak-Çaycuma Barbaros Kutlutaş İOÖ, Çaycuma Atatürk İÖO, Çaycuma İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu´nda öğretmenlik ve idarecilik görevlerini yürütmüştür. 2018 yılında kadromuza katılmış olup kurumumuz Özel Eğitim Hizmetleri bölümünde görev yapmaktadır. Uluslararası LEITER Zeka testi uygulayıcısıdır.